Vraag een offerte!

Gratis en vrijblijvend

Onze prijsoffertes zijn GRATIS en VRIJBLIJVEND. Deze zijn bovendien zeer gedetailleerd en volledig op maat voor u opgesteld. Op eenvoudige vraag kan een prijsaanbieding achteraf nog worden aangepast.

Uiteraard kosten dergelijke prijsberekeningen best wel wat tijd en moeite. Daarom is het van belang zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

U kan een offerte aanvragen via een bezoek aan onze toonzaal.

Bezoek onze toonzaal

Dit is de snelste en meest aanbevolen methode!

Een offerte maken, wil zeggen dat er eerst enkele belangrijke keuzes dienen gemaakt te worden inzake materiaal, uitvoering, glassoort, kleur, afwerking, enz…Waar kan u dat beter dan in onze nieuwe, ruime showroom (1300m²)?

Hier staan heel wat ramen, deuren, poorten,… ten toon gesteld, in de meest uiteenlopende vormen, kleuren en stijlen. U kan zich hier tevens persoonlijk overtuigen van de hoge afwerkingsgraad van onze schrijnwerken.

Tegenwoordig is er zó veel mogelijk, dat een keuze maken een hele klus wordt. Maar, gelukkig wordt het al een stuk eenvoudiger als men eerst echt iets van dichtbij kan ZIEN.

Bovendien zullen de ervaren mensen van onze verkoopsdienst u met veel enthousiasme ontvangen en u begeleiden in het maken van toch wel enkele belangrijke keuzes.

Wat wij zeker ook nodig hebben voor een offerte, zijn de afmetingen. Daarom is het van belang dat u uw plan, een paar schetsen, enkele foto’s of uw afmetingen(*) zeker ook meebrengt. Voor een prijsberekening dienen deze maten niet 100% nauwkeurig te zijn!

Wees gerust: in geval van bestelling worden sowieso de juiste productiematen nog ter plaatse door Derito opgenomen!

Uw afmetingen en keuzes worden uitvoerig besproken en op basis hiervan wordt voor u een gedetailleerd prijsvoorstel uitgewerkt.

(*) = U neemt zelf de provisoire maten van het te vervangen raam/deur door de opening in de buitenmuur te meten.

Derito bij u thuis

Het is ook mogelijk dat iemand van Derito bij u ter plaatse langs komt. Hiervoor wordt uiteraard eerst een afspraak gemaakt.

De persoon die ter plaatse komt, is geen verkoper, maar een technisch opmeter.

Voor of na deze opmeting is een toonzaalbezoek dus een absolute must, zoniet is het ons onmogelijk om een fatsoenlijke prijsofferte op te maken.